Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Βράζουν στην Πετρούπολη με Μόσχου!

Δελτίο τύπου

Ο Άρης Πετρούπολης είναι μια ομάδα που στα 96 χρόνια από την ίδρυση της έχει μάθει να παλεύει και να μάχεται με μοναδικό τρόπο εντός των τεσσάρων γραμμών.

Ελπίζαμε ότι στην παρθενική μας παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι έχοντας απέναντι μας ανθρώπους που θα σέβονταν την προσπάθεια της ομάδας μας. Σήμερα αυτό διαψεύστηκε κατηγορηματικά και αιτία αποτελεί ο διαιτητής, Δημήτρης Μόσχου.

Η προκλητική συμπεριφορά του Λασιθιώτη ρέφερι και των βοηθών του (κ.κ. Κοκοτάκη Σιγανού ΣΔ Λασιθιου) κατά τη διάρκεια του β’ ημιχρόνου του αγώνα με τον Αλμυρό στέρησαν απο την ομάδα μας το τρίποντο αφού με… χειρουργικές επεμβάσεις φρόντισε αρχικά να αφήσει την ομάδα μας με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γεραγωτέλλη και στη συνέχεια να υποδεικνύει φάουλ είτε κοντά είτε μακριά από την περιοχή μας σε κάθε πτώση αντίπαλου ποδοσφαιριστή.

Φαίνεται πως οι φωνές τις εξέδρες τον έκαναν να φανεί κατώτερος των προσδοκιών για ένα παιχνίδι Γ’ Εθνικής.

Καταγγέλλουμε τη συγκεκριμένη διαιτησία και στέλνουμε μήνυμα στην ΚΕΔ ότι ο κο. Μοσχου είναι ανεπιθύμητος στα ματς της ομάδας μας τόσο εντός όσο εκτός Κρήτης.

Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ζητάει ισότητα και σεβασμό.

Είμαστε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και να γνωρίζουν όλοι, ότι με τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας δεν θα επιτρέψουμε να παίξει κανείς.