Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
ΣΧΟΛΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σάββατο 03/9 γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες διαιτητών Θεσσαλονίκης

 

 

Από την ΕΔ/ΕΠΣ Μακεδονίας γίνεται γνωστό ΄ότι, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022/2023, το Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 8 το πρωΐ (ώρα προσέλευσης διαιτητών 7.30 π.μ.), στο αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ.Μακεδονίας, στη Μίκρα, θα πραγματοποιηθούν τα αγωνιστικά test για όλους τους εν ενεργεία διαιτητές και βοηθούς διαιτητές της δύναμης της Ε.Π.Σ.Μ., σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης.

Υποχρεωτικά δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι διαιτητές και βοηθοί (παλαιοί και νέοι) που αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, δεν είναι αξιολογημένοι και δεν έχουν λάβει μέρος στα αγωνιστικά test της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Την ίδια ημέρα (Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου 2022) και ώρα 9 το πρωΐ, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΑΚ Μίκρας, όλοι οι εν ενεργεία διαιτητές και βοηθοί διαιτητές θα υποβληθούν και σε γραπτά test, που βασίζονται τον Κανονισμό Παιχνιδιού 2022/2023.

Όποιος εν ενεργεία διαιτητής και βοηθός δεν λάβει μέρος στα ως άνω test, δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε αγώνες πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας της περιόδου 2022/2023.

Επισημαίνεται ότι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των εν ενεργεία διαιτητών και βοηθών στα γραπτά και αγωνιστικά test είναι να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις (καρδιολογικές) και να έχουν υποβάλλει δήλωση προσφοράς υπηρεσιών εν ενεργεία διαιτητού, στον Σύνδεσμο Διαιτητών (για ΕΔ/ΕΠΣΜ και ΣΔΠΘ), για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022/2023.