Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
SuperLeague 2 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρεσιτάλ Διαιτησίας από τον Θοδωρή Πουλόπουλο στο Κηφισιά – ΟΦΙ

Με μια άνανδρη επίθεση διάφορα ΜΜΕ και ορισμένοι δημοσιογράφοι…. θέλησαν να εκμεταλλευτούν την φάση της επίτευξης του μοναδικού γκολ του αγώνα Κηφισιά -ΟΦΙ για  να ρίξουν λάσπη  σε έναν από τους πιο ικανούς διαιτητές της SL2.

Αναφερόμαστε στο Πειραιώτη Θοδωρή Πουλόπουλο που σύμφωνα με όσους βρέθηκαν στην Ριζούπολη ήταν κάτι παραπάνω από άριστος!

Και σε γενικές γραμμές στο σύνολό της η τριπλέτα του αγώνα ήταν πάρα πολύ καλή.

Όμως σκοτεινές και παρασκηνιακές δυνάμεις που δεν ήθελαν προφανώς με τίποτα την νίκη της γηπεδούχου Κηφισιάς , στάθηκαν στην φάση της επίτευξης του γκολ της γηπεδούχου με το οποίο και κέρδισαν το παιχνίδι.

Η λήξη του συγκεκριμένου αγώνα έδωσε το έναυσμα για την εκτόξευσης λάσπης τόσο στον έμπειρο Θοδωρή Πουλόπουλο από την ΕΠΣ Πειραιά , αλλά και στο επόπτη γραμμών κ. Πριόνα από την Εύβοια .

Για μια φάση στην οποία σίγουρα θα χρειάζονταν το VAR όλοι έκριναν και μάλιστα με αυστηρότητα το διαιτητικό τρίο.

Και φυσικά στην χώρα που πάντα μας φταίνε οι άλλοι και ΠΟΤΕ εμείς, οι Κρητικοί βρήκαν εύκολα το θύμα   για να δικαιολογήσουν την ήττα , που σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να έχει έρθει πολύ νωρίτερα και με περισσότερα τέρματα!

Ο Θοδωρής Πουλόπουλος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους διαιτητές της χώρας και πρόκειται για ένα από τα πιο τίμια παιδιά στην πιάτσα, είτε μπορούν να το καταλάβουν ορισμένοι είτε δεν θέλουν για δικούς τους λόγους…

Το ότι δεν σηκώνει τηλέφωνα και δεν απαντά σε μυστήριους τύπους ίσως να ενοχλεί και να βρήκαν την ευκαιρία για μια αμφισβητούμενη φάση να ξεκινήσουν τον πόλεμο. Όμως και πάλι θα πέσουν πάνω σε τοίχο…!

Όσοι επίσημοι βρέθηκαν στην Ριζούπολη το απόγευμα του Σαββάτου του έδωσαν συγχαρητήρια για την εμφάνιση του , και φυσικά την ψυχραιμία του σε 3-4 δύσκολες φάσεις που η προσωπικότητά του έπαιξε σημαντικό ρόλο για να σβήσει η “φωτιά” εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Και βέβαια εσείς κύριοι… που ως σύγχρονοι ανθρωποφάγοι ορμήσατε να τον “φάτε” μάλλον δεν καταλάβατε πως ο κ.Πουλόπουλος χθες ήταν διαιτητής και όχι επόπτης γραμμών , και φυσικά δεν μπορεί να ευθύνεται για μια φάση που άλλος ελέγχει !

Αλλά ακόμη και στην περίπτωση του επόπτη  κ. Πριόνα υπάρχει μια  εξήγηση  για το  γεγονός πως δεν σήκωσε την σημαία του στην οριακή επαναλαμβάνουμε από κάθε άποψη φάση. Όπως φαίνεται με γυμνό μάτι στην οθόνη ο κ.Πριόνας που βρίσκεται στην ίδια ευθεία , βλέπει καθαρά μπροστά του έναν έγχρωμο ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς ο οποίος καλύπτει κάθε άλλο σώμα στην ευθεία! Έτσι σε καμία περίπτωση δεν έχει ορατότητα να διακρίνει ποιος ποδοσφαιριστής βγαίνει μέσα από το τσούρμο παικτών και κάνει την κεφαλιά όπου και μπαίνει το πολυσυζητημένο γκολ!

Δεν θα ήταν άδικο λοιπόν να ακυρώσει ένα γκολ από μια φάση που 100% δεν είναι ξεκάθαρη και σαφώς η πιθανή αμφισβήτηση είναι υπέρ του επιτιθέμενου.

Δηλαδή για να καταλάβουμε και το IQ όσων ρίχνουν λάσπη στην διαιτησία , εάν ήθελε πραγματικά ή είχε εντολή ένας διαιτητής να κάνει ένα έγκλημα θα περίμενε το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα;

Είστε τόσο χαζοί ορισμένοι που πιστεύεται πως όταν θέλει ένας διαιτητής να γυρίσει “έργο” θα το αφήσει το ματς στο έλεος του Θεού;

Φυσικά ΟΧΙ!

Απλά έτσι σας συμφέρει τώρα και κάπως έτσι θα αποπροσανατολίσετε τους δικούς σας οπαδούς , βρίσκοντας ένα ακόμη δράκο για τα απατηλά όνειρά σας…!

Κάτω τα χέρια από τίμια παιδιά σαν τον Θοδωρή  Πουλόπουλο γιατί θα επανέλθουμε με αληθινές δικές σας βρωμιές.