Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
Γ ΕΘΝΙΚΗ

Πρωταγωνιστής….. ο Κολορίζος σε αγώνα που δεν διεξήχθη!

Ο Επαμεινώνδας Κολορίζος από την Φθιώτιδα ήταν ο πρωταγωνιστής στον σημερινό αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη Βούλας και τον ΑΟΝΑ, που δεν διεξήχθη ΠΟΤΕ!

Ο ανωτέρω διαιτητής μαζί πάντα με τους συνεργάτες του  Μαρκαντωνάτο και Καμπιώτη από τον σύνδεσμο της Αθήνας αποφάσισαν πως ο αγώνας κυπέλλου δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό της Βούλας με υπαιτιότητα των φιλοξενουμένων από την Νέα Αρτάκη.

Αιτία το γεγονός πως μέσα στην δηλωμένη 20αδα του αγώνα οι παράγοντες του ΑΟ Ν. Αρτάκης δεν συμπεριέλαβαν τουλάχιστον 2 ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών.

Παρά την εύλογη και προβλεπόμενη καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα δυστυχώς δεν ήρθαν ΠΟΤΕ έστω και 2 δελτία που να πληρούσαν τις απαιτήσεις του ΚΑΠ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ομάδα της Αρτάκης προσκόμισε κάποιες φωτοτυπίες που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν μπορούσε να λάβει υπόψη του ο διαιτητής για να ξεκινήσει τον αγώνα.

Έτσι άδοξα και μοιραία ο αγώνας δεν διεξήχθη και η τύχη του θα  κριθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Λέτε να δούμε ακόμη και τιμωρία του ίδιου του διαιτητή….;