Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
SuperLeague ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέτρος Κωνσταντινέας Ι Υπάρχει ανελέητος πόλεμος του Μαρινάκη με τον Μπαλτάκο

 

 

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ ανέφερε τα εξής:

Για το κλίμα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο:

«Yπάρχει χαμηλό επίπεδο παραγόντων και χαμηλής ποιότητας ποδόσφαιρο. Η διαιτησία είναι ανάλογη των παραγόντων που έχουμε. Η διαιτησία είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Για να δικαιολογούνται οι ΠΑΕ στους φιλάθλους τους».

Για την ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά:

«Δεν θα τη σχολιάσω. Είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Πιστεύω ότι την ανακοίνωση αυτήν την έβγαλε παράγοντας ΠΑΕ. Βγήκε καθ’ υπαγόρευση. Όπως και ανακοινώσεις άλλων Ενώσεων βγαίνουν από παράγοντες. Παροικούμε την Ιερουσαλήμ και γνωρίζουμε τι γίνεται. Καλώς αντέδρασε ο Μπαλτάκος».

Για τη διαιτησία του Καραντώνη στην Τρίπολη:

«Τόσα χρόνια οι πρώην διαιτητές βγαίνουν και σχολιάζουν τις φάσεις. Δεν προσφέρουν τίποτα, μόνο σύγχυση, που εκμεταλλεύονται οι παράγοντες. Εγώ δεν σχολιάζω. Δεν βοηθούν την ελληνική διαιτησία.

Πρέπει να προστατεύσουν τους διαιτητές οι ίδιοι παράγοντες, να υπάρξει θεσμικό πλαίσιο από την ΕΠΟ, να γίνει επαγγελματική διαιτησία και να τη χρηματοδοτήσουν. Όχι όπως με το VAR, που δεν είχαν δέκα εκατομμύρια να δώσουν και τα έδωσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Να πω και κάτι άλλο; Nα βάλουν κάμερες στ’ αποδυτήρια διαιτητών. Να λειτουργούν όμως και να βλέπουμε ποιος μπαίνω και ποιος βγαίνει. Όλα στο φως.

Τώρα υπάρχει ανελέητος πόλεμος του Μαρινάκη με τον Μπαλτάκο.

Μπορεί όμως στο τέλος να τα βρουν. Έχω δει πολλά μπιφτέκια στη ζωή μου. Και προέδρους που ήταν εχθροί έχω δει να συνεργάζονται για το καλό της τσέπης τους. Δεν έχουμε χρήματα για τη διαιτησία, αλλά έχουμε για τις Ενώσεις και για φιέστες»..