Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
SuperLeague ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΕ ΑΕΚ Ι Ο Κλάτενμπεργκ έχει αποτύχει σε όλα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η θέση της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή και δεν αλλάζει. Εμείς έχουμε εκφράσει ανοικτά τη θέση μας. Η ΑΕΚ είναι σταθερή στις απόψεις της. Εμείς δεν κάναμε κωλοτούμπα. Από τη στιγμή που αποσύραμε την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του Κλάτενμπεργκ παραμείναμε στην ίδια γραμμή και θέση. Ο Κλάτενμπεργκ, βέβαια, με τις εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις του έχει καταφέρει κάποιοι που είχαν αποσύρει την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και του είχαν επιτεθεί με βαρύς χαρακτηρισμούς και δημόσια, τώρα να ψηφίζουν υπέρ του.

Ο Κλάτενμπεργκ έχει αποτύχει σε όλα. Δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα. Δεν μπορεί να υπηρετήσει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Είμαστε κάθετα και οριζόντια αντίθετοι με οποιασδήποτε μορφής συνεργασία μαζί του. Άρα είμαστε αντίθετοι και στην ιδέα του κυρίου Μπαλτάκου να βρεθεί ένα modus operandi για να συνεργάζεται με την ΚΕΔ μέσω Λίγκας. Η ΑΕΚ δεν θέλει πουθενά τον Κλάτενμπεργκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε στην ΕΠΟ, ούτε στη Λίγκα και είναι από την πρώτη στιγμή σαφής γι’ αυτό.

Από την άλλη πλευρά, ο κύριος Μπένετ, τον οποίο προτείνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, είναι ένας άνθρωπος που παρότι βρίσκεται δύο χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν έχει αποκτήσει σχέση και επαφή με κανέναν. Δεν τον ξέρει κανένας παράγοντας, δεν έχει κανείς το τηλέφωνό του, δεν του έχει ασκήσει κανένας καμία επιρροή.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο, να το πει. Αν έχει κάποιος ανταλλάξει κάποιο μήνυμα μαζί του, ας το δείξει. Υπάρχει κάποιος που έχει επαφή μαζί του; Κανείς δεν τον ξέρει και αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της αξιοπιστίας του. Έχει μια μεγάλη καριέρα στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, ήταν διαιτητής FIFA και κανείς δεν μπορεί να το προσάψει το παραμικρό. Ήρθε εδώ με υπόδειξη της UFEA και έκανε τη δουλειά του χωρίς δημόσιες σχέσεις. Γι’ αυτούς τους λόγους η ΑΕΚ ψηφίζει την πρόταση της ΕΠΟ για τον νέο αρχιδιαιτητή».