Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
SuperLeague 2 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οργανωμένοι Ηλιούπολης Ι Φερέφωνο του Κομπότη ο Τσέτσιλας!

Παρακάτω δημοσιεύουμε αυτούσια την ανακοίνωση των οπαδών της Ηλιούπολης όπως μας την απέστειλαν 

 

Άρχισε τα ”μεροκάματα” ο εγκάθετος διαιτητής του Λεβαδειακού, ο οποίος έχει βαλθεί να καταστρέψει κάθε ομάδα που παίζει απέναντι στην ομάδα που του τα χώνει…

Το φερέφωνο του Κομπότη διαιτητής Τσετσίλας σφύριξε ό,τι δεν σφυρίζεται στο ντέρμπι Ηλιουπολη-Λεβαδειακός, ξεφτιλίζοντας για άλλη μια φορά την πολύπαθη ελληνική διαιτησία.

Ο Τσέτσιλας σφύριξε το παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, κάνοντας τη μια γκάφα…. μετά την άλλη και σφυρίζοντας εξόφθαλμα υπέρ της ομάδας της Λιβαδειάς, σε τέτοιο βαθμό που απορούσε ακόμα και ο πάγκος του Λεβαδειακού.

Σας πήραν χαμπάρι ρε παιδιά, μαζευτείτε λιγο.

Έβγαλε μάτια η απόφαση του και για το ακυρωθέν γκολ της Ηλιούπολης, αλλά και για το ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού 2 λεπτά πριν το τέλος της παράτασης, ακόμα και  ο παρατηρητής τράβαγε τα μαλλιά του με τον Τσέτσιλα και τον Ά´Βοηθό Σπυρόπουλο.

Γελούσαν και τα δοκάρια με τα σούργελα που το παιζουν διαιτητές. Προκλητικός και ξεφτιλισμένος ο Καστοριανός ρέφερι, ο οποίος φλέρταρε με το λιντσάρισμα από τους φίλους της Ηλιουπολης.

 Απορίας άξιο: Η ΚΕΔ εκπαιδεύει διαιτητές ή ρουφιάνους και κοπρίτες συγκεκριμένων ομάδων; Να μας πει τουλάχιστον ποσό πάει η ταρίφα ο εγκάθετος διαιτητής του Λεβαδειακού.

Παροτρύνουμε τις ομάδες του Βόρειου ομίλου της SL2 να είναι πολύ προσεκτικές, γιατί ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία απο τον Λεβαδειακός.

Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για το ποδοσφαιρο. Σε οποίο γήπεδο και αν πάει, θέλει κηνυγι.

Ας παύσουν από τα καθήκοντα του αυτό το μπουμπούκι στη ΚΕΔ πριν αποδειχτεί μοιραίος ο ανίκανος υπάλληλος του Λεβαδειακού για τη Superleague 2.

 

ΥΓ 1: Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται

ΥΓ 2: Στον βορρά θα είναι ωραία με τους Τσετσιλες παρέα

ΥΓ 3: Μήπως οι ομάδες του Βορρά να αρχίσουν να σκέφτονται σοβαρά τι τους περιμένει;

ΣΦ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ