Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
SuperLeague 2

Ο Μωυσιάδη από την Ήπειρο έκρινε τον αγώνα Απόλλων Πόντου – ΑΕΛ!

 

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλων Πόντου με την ΑΕΛ μπορεί να τελείωσε πριν από λίγη ώρα , όμως θλιβερό γεγονός αποτελεί πως ουσιαστικός πρωταγωνιστής ήταν ο πρώτος βοηθός του κ. Κατσικογιάννη , Θεόφιλος Μωυσιάδης !

Ο επόπτης από τον Σύνδεσμο Ηπείρου δυστυχώς ήταν ο πρωταγωνιστής της συνάντησης , καθώς καθοριστικές αποφάσεις του “έστησαν” τους γηπεδούχους στο εκτελεστικό απόσπασμα , δημιουργώντας το πλασματικό 0-3!

Αρχικά ο κύριος…. Μωυσιάδης αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο υπέρ του Απόλλωνα Πόντου σε απλωμένο χέρι αμυντικού της ΑΕΛ , γεγονός που αλλοίωσε το αποτέλεσμα του Α ημιχρόνου, δίνοντας την ευκαιρία στους Λαρισαίους να πάνε με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Το έργο του επόπτη με το ανεπαρκές ύψος…, δυστυχώς για τους Θεσσαλονικείς συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο!

Κατάφερε με εκνευριστικές αποφάσεις να “τεντώσει” τα νεύρα  και να προκαλέσει τους ανθρώπους του Απόλλωνα ,καθώς η σημαία του σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του site ήταν μόνιμα υπέρ της ομάδος από τον κάμπο!

Αποκορύφωμα να κλείσει τα μάτια στο δεύτερο γκολ της ΑΕΛ το οποίο ήταν καθαρό οφσάιντ!

Δυστυχώς  σήμερα η διαιτησία στο γήπεδο του Πολυκάστρου “πληγώθηκε” και πάλι.

Και η αμαρτία είναι πως οι πονηρές … αποφάσεις του κ. Μωυσιάδη παίρνουν στο λαιμό του και τους υπόλοιπους της τριάδας χωρίς να φταίνε ουσιαστικά στην διαμόρφωση του σημερινού αποτελέσματος.

 

 

Υ.Γ. Κάποτε στην Ολυμπιακή αεροπορία βασική προϋπόθεση για να προσληφθεί κάποιος ήταν το ύψος του.

Μήπως η ΚΕΔ θα πρέπει να πράξη ανάλογα και με τους επόπτες…..;

Καμαρώστε στην παρακάτω φωτογραφία τον άνθρωπο που διαμόρφωσε το σημερινό αποτέλεσμα στο Πολύκαστρο!