Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
SuperLeague ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Μανούχος διαφύλαξε την αξιοπιστία της Διαιτησίας

Το σύστημα με τους γνωστούς άγνωστους της βρώμικης προπαγάνδας ανέλαβε και πάλι δράση από χθες , με μοναδικό στόχο να βλάψει την νομιμότητα!

Με ανελέητες επιθέσεις και γνωστές πρακτικές προσπαθούν να ποτίσουν με δηλητήριο τους Έλληνες φιλάθλους σε βάρος της ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο Περιστέρι από τους πονηρούς του Αστέρα.

Φυσικά στον στόχο και την μεθόδευση για να καλύψουν τις δικές τους παραλήψεις, μπήκε στο κάδρο  ο διαιτητής του αγώνα Βαγγέλης Μανούχος! Και μιλάμε για τον διαιτητή που κατά γενική ομολογία την προηγούμενη χρονιά ψηφίστηκε ως ο καλύτερος μεταξύ των συναδέλφων του!

Ο Βαγγέλης Μανούχος λοιπόν έκανε αυτό που λέει το γράμμα του νόμου. Τήρησε την διαδικασία έτσι όπως ακριβώς ορίζει ο ΚΑΠ και έκλεισε το φύλλο αγώνα με ήσυχη την συνείδησή του. Αυτό λοιπόν (σε μια εποχή που τα υπολείμματα της βρωμερής παράγκας υπάρχουν ακόμη ανάμεσά μας) είναι παράνομο και παράτυπο!

Σε λίγο θα μας πουν πως ο Ήλιος πρέπει να βγαίνει από την Δύση και πως το χρώμα της θάλασσας έπρεπε να είναι κόκκινο…

Να κάνει λοιπόν ένσταση η ΕΠΟ με παράσταση της κυρίας Κοξένογλου ως  “σιδηρά” κυρία της SL1  στην FIFA και την UEFA , και να ζητήσει να αλλάξουν οι κανονισμοί και να παίζουμε με τις μικρές εστίες που χρησιμοποιούν οι προπονητές  στο ασκησιολόγιο τους και στο εκπαιδευτικό δίτερμα!

Κύριοι λίγο ντροπή δεν βλάπτει.

Ο Βαγγέλης Μανούχος έκανε το σωστό και κράτησε την αξιοπιστία της διαιτησίας ψηλά. Και για τον ίδιο και για τους Έλληνες συνάδελφους του.

Το παραμύθι του Περιστερίου τελικά δεν είχε “δράκο” και αυτό το ξέρουν και οι ίδιοι οι παράγοντες του Ατρομήτου που μάταια προσπαθούν να καλύψουν τα δικά τους λάθη και παραλείψεις , χρεώνοντας στην αντίπαλό τους πρόθεση να κλέψει τους τρείς βαθμούς.

Και με  μονή διαφορά που δεν ανέλυσαν στις  καταγγελίες τους ,  πως  άμυνα στον συγκεκριμένο αγώνα θα έπαιζε ο Ατρόμητος και η ΑΕΚ απλά θα αποφάσιζε πόσα γκολ θα βάλει σύμφωνα με τις ορέξεις των δικών της Αστέρων!

Εκτός και αν ξεχάσανε οι Περιστεριώτες πως πέφτανε κάτω στην Νέα Φιλαδέλφεια (στο πρώτο παιχνίδι) και ροκανίζανε τον χρόνο για να κόψουν ότι μπορούν από την ΑΕΚ που ότι έχει κερδίσει έως σήμερα το κέρδισε με το σπαθί της και την αξία της.

Κάτι που ομολογούν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι στο Πανελλήνιο , εκτός από τις γκράν κάσες και τα αποβράσματα του πρόσφατου  παρελθόντος.