Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023
SuperLeague 2 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ο ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ

Ο Κακουλίδης των δύσκολων αποστολών

Η ΚΕΔ είναι αυτή η οποία κάθε εβδομάδα καλείται να διαχειριστεί τους ορισμούς σε πολλά και σημαντικά παιχνίδια της SL2.

Μια κατηγορία με ιδιαιτερότητες και εύθραυστες ισορροπίες μεταξύ της απόδοσης δικαιοσύνης και της αδικίας.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ των συντακτών στην διαιτησία ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της αγωνιστικής που πέρασε ήταν και αυτό της ομάδος του Απόλλων Πόντου και της συμπαθέστατης και πρωτάρας Κοζάνης.

Αγώνας ζωής και θανάτου για τους γηπεδούχους και για τους φιλοξενούμενους η ευκαιρία για ακόμη ένα τρίποντο στην νέα κατηγορία που επανήλθε μετά από αρκετά χρόνια.

Η ένταση το πάθος και η γκρίνια στο παιχνίδι αυτό ίσως και να ξεπέρασε τις κόκκινες γραμμές , όμως η διαιτησία  του Χρήστου Κακουλίδη ήταν αντάξια των περιστάσεων του αγώνα ο οποίος έληξε 0-0

Ο βραβευμένος αρκετές φορές Θρακιώτης διαιτητής επιβλήθηκε από το πρώτο λεπτό του αγώνα στους 22 ποδοσφαιριστές και ολοκλήρωσε έναν ακόμη δύσκολο αγώνα μεταξύ πολλών που του έχει εμπιστευτεί η ΚΕΔ.

Μήπως είναι η ώρα να ανέβει ένα ακόμη σκαλοπάτι στο οποίο σύμφωνα με όσους διαιτητές έχουμε επικοινωνήσει,  αξίζει να βρίσκεται;

ΥΓ Συγχαρητήρια στους γηπεδούχους που αν και τελευταίοι στην βαθμολογία δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα , αλλά και στους φιλοξενούμενους που έπαιξαν για μια ακόμη φορά ωραίο ποδόσφαιρο και έδειξαν πως δίκαια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.