Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νίκος Τζώρτζογλου: Τουρίστας ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ!

Αναλυτικά η σχετική  ανακοίνωση του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου:

«Μαρκ Κλάτενμπεργκ… Ένα ονοματεπώνυμο, πολυσυζητημένο στην χώρα του θετικά αλλά κυρίως αρνητικά… μια “περίεργη ιστορία”.

Ο “Μάρκος εξ Αγγλίας”, ένας τουρίστας που κάποιοι χαριτολογώντας τον αποκαλούν και Αρχιδιαιτητή ηγεμονικά αμειβόμενο, με αλαζονική συμπεριφορά στους Έλληνες διαιτητές.

Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ένας υπερόπτης Άγγλος που σχεδόν τον έδιωξαν από τη χώρα του και τώρα το μόνο που προφανώς τον ενδιαφέρει είναι το ληστρικό εξωπραγματικό του συμβόλαιο των 50.000 ευρώ τον μήνα.

Χρήματα που το μεγάλο μέρος από αυτά τα στερείται το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ανάπτυξη, τα νέα ταλέντα, οι ερασιτέχνες παράγοντες για να αμείβεται ο Κλάτενμπεργκ ως «Καρδινάλιος» (50.000 ευρώ το μήνα).

Είναι μονίμως απών… τη μία στην Αμερική, την άλλη στην Πορτογαλία, την άλλη στην Αφρική.

Όλες οι ΠΑΕ της Super League 1 έχουν παράπονα, τα οποία με επίσημες ανακοινώσεις εξέφρασαν κυρίως την σαιζόν 2021 – 2022.

Όλοι οι μεγάλοι BIG4 με πρώτο τον Ολυμπιακό (31 Αυγούστου 2020), είχαν κατά καιρούς αποσύρει την εμπιστοσύνη τους, αλλά περιέργως τελευταία ζητούν σχεδόν όλοι να παραμείνει στη θέση του.

Ας τον κρατήσουν στην Super League και φυσικά ας το πληρώνουν 50.000 ευρώ τον μήνα, αλλά πάση θυσία η ΕΠΟ και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρέπει να απαλλαγούν από την παρουσία του Μαρκ.

Ο «Μάρκος εξ’ Αγγλίας» ήρθε στην Ελλάδα και όταν θα φύγει θα αφήσει πίσω του μόνο συντρίμμια και καμένη γη. Είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την διάλυση της ελληνικής διαιτησίας!

Μάλιστα, κράτησε τον εαυτό του στους πίνακες των παρατηρητών!

Προφανώς δεν του αρκούν τα 50.000 ευρώ το μήνα, αλλά θέλει και τα έξτρα χαρτζιλικάκια του…

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου έχει πέσει θύμα απίστευτης κοροϊδίας από τον Κλάτενμπεργκ στο θέμα Κουκουλάκη και όχι μόνο.

Κάναμε τρία ραντεβού μαζί του και συνεχώς μας κορόιδευε…

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης παραμένει στους πίνακες ενώ συνεχίζει να χρωστάει στην ΕΠΣΗ τις υποχρεώσεις του, ένας αξιωματούχος διαιτησίας που τα τελευταία χρόνια στοίχισε στο ελληνικό ποδόσφαιρο 1.000.000 ευρώ περίπου.

(Αν συκοφαντούμε τον Μιχάλη ας μας κάνει μήνυση).

Εμείς λέμε ΝΑΙ σε ξένο αρχιδιαιτητή. Είναι απαραίτητος τουλάχιστον για ένα ή και δυο ακόμα χρόνια, αλλά ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ όχι ΤΟΥΡΙΣΤΑ

Τα δύο χρόνια που είναι στην ΚΕΔ ως αρχιδιαιτητής ο κ. Κλάτενμπεργκ δεν έχει κάνει το παραμικρό στον τομέα της εκπαίδευσης, δεν έχει αναδείξει κανέναν νέο διαιτητή. Στην ανάπτυξη έχει πάρει ένα ολοστρόγγυλο μηδέν.

Αποδήμησε  τους Έλληνες διαιτητές και βλέπουμε εξαιτίας του πολλοί να αποχωρούν από την διαιτησία με οργή, δυσαρέσκεια και πίκρα προς το πρόσωπό του. Αυτός είναι ο υπαίτιος που η ελληνική διαιτησία οδηγείται σε πλήρη αποσύνθεση!

Έχει το θράσος να συζητάει με τον Υφυπουργό για θέματα που άπτονται αποκλειστικά με το αυτοδιοίκητο της Ομοσπονδίας.

Πώς μπορεί να έχει αποδοτικότητα ένας αρχιδιαιτητής, ο όποιος θα είναι σε μία χώρα της Ευρώπης στην Ελλάδα πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, σε μία άλλη Ήπειρο την Αφρική (Αίγυπτο) υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας σε κάποια άλλη στην Αμερική τηλεσχολιαστής, και σε μια άλλη στο Κατάρ επίσης τηλεσχολιαστήςQ

Δύο χρόνια επί Κλάτενμπεργκ έχουν ρημάξει οι σχολές διαιτησίας, δεν μπαίνουν νέα παιδιά στην διαιτησία αφού η ΚΕΔ έχει καταστρέψει όλα τα κίνητρα.

Δυστυχώς δεν είναι άμοιροι των ευθυνών ούτε όσοι απαρτίζουν την ερασιτεχνική ΚΕΔ…

Η διαιτησία του Ηρακλείου υπέστη μια σφαγή, μια γενοκτονία, με το 30% των αξιολογημένων διαιτητών που ήταν στους πίνακες, να τίθενται τώρα εκτός πινάκων.

Όλοι τους άξια και ικανά στελέχη της διαιτητικής οικογένειας της ΕΠΣΗ αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με τα κατορθώματα του Κλάτενμπεργκ και της παρέας του, πολύ φοβόμαστε ότι στα νέα τοπικά πρωταθλήματα, αρκετά παιχνίδια θα τα σφυρίζουν λόγω έλλειψης διαιτητών, οι παράγοντες των ομάδων!

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΟΣΙΤΗΣ