Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
SuperLeague ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαρινάκη ΤΩΡΑ παραιτήσου ΕΣΥ!

Είδε από εδώ , είδε από εκεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν του βγαίνουν τα κουκιά…

Προσπάθησε με κάθε τρόπο και μίσος να διαλύσει την ΕΠΟ γιατί δεν μπορεί να κάνει τα κουμάντα έτσι όπως θέλει ο ίδιος!

Προσπάθησε να  “φυτέψει” στην συνείδησή μας πως ο Μάρκ ο πρώην Αιγύπτιος…,  είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί παγκοσμίως στην διαιτησία και δεν του βγήκε…!

Προσπάθησε να κάνει το μαύρο άσπρο στην SL2 για να αποκεφαλίσει τον Λεωνίδα Λεουτσάκο και δεν του βγήκε!

Και εκεί λοιπόν που δεν κοιτάει τα μαύρα χάλια της ομάδος του , πατάει μόνος του την μπανανόφλουδα και μένει εκτεθειμένος σε ολόκληρο το πανελλήνιο!

Τα πράγματα λοιπόν Βαγγέλη είναι τόσο απλά όσο δεν τα φαντάζεσαι…

Έκανες σημαία λοιπόν το διεφθαρμένο που  μόνο εσύ πιστεύεις, το πρωτάθλημα της SL2…

Και ζητάς επίμονα την παραίτηση του προέδρου της διοργανώτριας κ. Λεωνίδα Λεουτσάκου . Εγώ βέβαια προσωπικά μπορεί να μην τον γνωρίζω τον άνθρωπο ,αλλά θεωρώ πως η επίθεση είναι πέρα για πέρα άδικη.

Όμως Βαγγέλη μου εσύ ο ίδιος απλουστεύεις τα πράγματα και τα κάνεις ακόμη πιο ξεκάθαρα…

Ο επόμενος που πρέπει να φύγει είσαι ΕΣΥ!

Και μάλιστα προκαλώ δημόσια ΟΛΕΣ τις ΠΑΕ της SL να ζητήσουν άμεσα από αύριο την παραίτησή σου από την θέση του προέδρου!

Και στο εξηγώ παρακάτω μήπως και δεν το έχεις καταλάβει , χρησιμοποιώντας την επίσημη δική σου θέση δια μέσου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Δήλωση κ. Βαγγέλη Μαρινάκη

«Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον τρόπο που αντέδρασε σε μια ακόμα καταφανέστατη αλλοίωση ενός αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και του Πρωταθλήματος συνολικά και προστάτεψε την ομάδα. Ο κόσμος μας δεν αντέδρασε από αηδία με ό,τι είδαμε να συμβαίνει για μια ακόμα φορά.

Διαιτητές στο χορτάρι και στο VAR που ελέγχουν χειρουργικά φάσεις για να αδικήσουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να ευνοήσουν τους αντιπάλους του! Αυτή τη φορά ανακάλυψαν οφσάιντ, φάουλ που δεν υπήρχαν, κάρτες που χαρίστηκαν… Την άλλη φορά θα βρουν κάτι άλλο! Πλέον ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει συμβεί.

Θα συνεχίσουμε με πικρό χαμόγελο να τα δίνουμε όλα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, οι παίκτες μας, ο κόσμος μας, όλοι μαζί ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και γεννηθήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ.

Υγ.: Το Πρωτάθλημα αυτό είναι ένα από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών και το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική κυβέρνηση.

 

Δεν ξέρω αν ήθελε ο κ. Μαρινάκης να κάνει αυτήν την δήλωση ή αν του ξέφυγε…

Σημασία έχει πως την  έκανε , και οφείλει πλέον ή να παραιτηθεί από το πιο διεφθαρμένο πρωτάθλημα ( επειδή δεν του βγαίνει να το “κλέψει” και αυτό) , ή να τον παραιτήσουν αυτοί οι οποίοι συμμετέχουν και τους προσβάλει με την παρουσία του και τα λεγόμενά του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού!

Κλείνοντας Βαγγέλη απλά να σου θυμίσω παρακάτω τι είναι οφσάιντ και τι δεν είναι…

 

Αυτό είναι πεντακάθαρο οφσάιντ…..

 

Και αυτό είναι μια απλή κανονική φάση στο Νέο Φάληρο στο ιστορικό στάδιο Καραϊσκάκη…

 

Και πάμε τώρα και στον ψεύτη υπουργό από την λεβεντομάνα Κρήτη…. που βγάζει άντρες στο ταπί και στα μονόζυγα με ικανότητα στις κυβιστίσεις! 

Τι έγινε Λευτέρη , εσύ πως θα κινηθείς τώρα;

Άλλο ένα διεφθαρμένο πρωτάθλημα σύμφωνα και με τον κολλητό σου.

Μήπως πρέπει και εδώ σύμφωνα με όσα εσύ πρεσβεύεις να πάρεις πίσω τα χρήματα του Ελληνικού λαού;

Πως αντέχεις και ανέχεσαι σε ένα τόσο βρώμικο πρωτάθλημα που στην κορυφή έχουν οι διεκδικητές 1-2 βαθμούς διαφορά να δίνεις τόσα εκατομμύρια;

O Βαγγέλης το είπε δεν το άκουσες, ή ακούς ότι θέλεις μόνο εσύ…

Ξευτιλιστήκατε οικογενειακώς πλέον και η κοινωνία γελάει μαζί σας!

Μη παίζεται με την ιστορία του Ολυμπιακού γιατί τον καταντήσατε από Θρύλο σε θρήνο…!

 

Σ.Ν.