Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ

Γιατί τόσος νταλκάς με Κλάτενμπέργκ;

 

 

Πολύ φασαρία για το τίποτε τελικά  όσον αφορά την επιλογή του νέου αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ.

Ο Τάκης Μπαλτάκος όπως δεσμεύτηκε με το καλημέρα αντικατέστησε τον Μάρκ και στην θέση του έφερε όχι κάποιον εξωγήινο , αλλά έναν γνωστό στην ΚΕΔ αλλά και άνθρωπο που συνεργάστηκε με τον Βρετανό , τον Στέφεν Μπένετ.

Είναι βέβαια άξιο να απορεί κανείς για την αγωνία του Ολυμπιακού αλλά και πολλών άλλων ομάδων της SL για την αλλαγή αυτή.

Κάνοντας μια γρήγορη ανάγνωση της συγκεκριμένης επιλογής θα δούμε πως μόνο για τυχαίο όνομα δεν μιλάμε!

Επίσης η κίνηση αυτή του προέδρου της Ελληνική Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πέρασε άνετα από την ΕΕ και αυτό από μόνο του δείχνει πως η Διοίκηση της Ομοσπονδίας  ήθελε για πολλούς και διάφορους λόγους αυτήν την αλλαγή.

Ποιος άραγε προσπερνά εύκολα το γεγονός πως ο Μπένετ  θα κοστίζει τα μισά χρήματα που πληρώνονταν ο Μαρκ; Χρήματα πρόκληση για μια χώρα που υποφέρει πάνω από 10 χρόνια με την οικονομική κρίση και ο λαός της επιβιώνει μετά δυσκολίας.

Ο Κλάτενμπεργκ  κρίθηκε για το έργο του ( να είχαμε να λέγαμε..) και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου !

Όπως επίσης θα κριθεί και ο πρώην συνεργάτης του, και νυν αρχιδιαιτητής  Στέφεν Μπένετ και μάλιστα πολύ αυστηρά τους επόμενους μήνες.

Σε κάθε περίπτωση η εμμονή κάποιων και οι απειλές που αδίκως εκσφενδονίζουν για την μη παραμονή του Μαρκ δημιουργούν προβληματισμό και απορίες;

Απορίες βέβαια για όσους δεν γνωρίζουν….

Γιατί για  όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις με περίεργα μεταμεσονύκτια ραντεβού σε σουίτες με σαμπάνιες , χαβιάρι και πόρνες … , δεν υπάρχει καμία απορία!