Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
SuperLeague 2 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για τον Ρεντίφη πρώτα να πλένεται στο στόμα σας!

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τον περιβόητο αγώνα της SL2 ανάμεσα στην Επισκοπή και τον Απόλλων Σμύρνης, σχετικά με την κακή συμμετοχή του ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων Δημήτρη Πατάπη.

Ωστόσο είναι ξεκάθαρο και χωρίς καμία αμφιβολία πως εδώ υπάρχει αντικειμενική και ουσιαστική ευθύνη των παραγόντων ή αν θέλετε του παράγοντα του Απόλλωνα ο οποίος και έχει την ευθύνη της κατάθεσης των δελτίων πριν την έναρξη του αγώνα στους διαιτητές.

Αλλά ακόμη και αν θελήσουμε να δούμε από άλλη οπτική γωνία την συγκεκριμένη υπόθεση – παράβαση του ΚΑΠ , ο μόνος που δεν μπορεί να έχει ευθύνη είναι ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος διαιτητής της ΕΠΣΑΝΑ Λάζαρος Ρεντίφης!

Ένα από τα δυνατά ταλέντα του Στέφεν Μπένετ και του Σταύρου  Μάνταλου που σίγουρα επενδύουν επάνω του πολλά για το μέλλον της Ελληνικής διαιτησίας.

Ο εν λόγω λοιπόν διαιτητής δεν έχει απολύτως καμία ευθύνη διότι σε κάθε περίπτωση το ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος ανήκει στον επόπτη γραμμών από το Λασίθι που μάλλον έχει μείνει σε φύλλα αγών του τοπικού πρωταθλήματος , εκεί που όλα πολλές φορές γίνονται με χαρακτηριστική προχειρότητα.

Ο τέταρτος λοιπόν που ανέλαβε και είναι υποχρεωμένος να κάνει τον έλεγχο των δελτίων αλλά και των καρτών υγείας ΕΠΡΕΠΕ να το είχε δει!

Από εδώ ακριβώς ξεκινά και εδώ τελειώνει η συγκεκριμένη υπόθεση σε οποιοδήποτε Πειθαρχικό όργανο.

Πρώτη  ευθύνη στην ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και στην συνέχεια στον Λασιθιώτη διαιτητή που εάν το είχε δει θα προστάτευε και την Αθηναική ΠΑΕ και την δική του καριέρα!

Για τον Λάζαρο τον Ρεντίφη πολύ απλά όσοι πάτε να τον εμπλέξετε λάθος δρόμο πήρατε…!

Όταν μιλάτε γι αυτόν πρώτα να πλένετε το στόμα σας!

Είναι άδικο να χτυπάτε ικανά και τίμια παιδιά που επάνω τους υπάρχει η μοναδική ελπίδα στον χώρο της Ελληνικής διαιτησίας.