Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Φιλιππιάδης: Κάτι πρέπει να αλλάξει με τους διαιτητές της Θεσσαλονίκης

Με επιστολή του στο τύπο ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ  ΕΠΣ Μακεδονίας κατήγγειλε με θλίψη όλα όσα οδήγησαν στον αφανισμό της διαιτησίας από την Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε τι ακριβώς είπε:  

 

Με πολλή προσοχή διάβασα αλλά και μελέτησα τους πίνακες των διαιτητών που ανακοίνωσε η Ε.Π.Ο.

Τα συναισθήματά μου: Θλίψη, μελαγχολία, απογοήτευση, αλλά και θυμός για την διαιτησία της Θεσσαλονίκης μας.

Η χθεσινή ημέρα η 5η Ιουλίου θα καταγραφεί στο ημερολόγιο της διαιτησίας της Θεσσαλονίκης σαν αποφράδα ημέρα. ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ – ΒΑΤΕΡΛΩ.

Και για να χρησιμοποιήσω τα λόγια του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ – Διαιτητικά ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ. Σήμερα κάποιοι επαρχιακοί σύνδεσμοι ( και είναι πολλοί ) πανηγυρίζουν και κάποιοι πενθούν. Εμείς η Θεσσαλονίκη ανήκει στους πενθούντες.

Διαιτητές κάθε χρόνο αποχωρούν και δεν ανανεώνονται. Ελάχιστοι παρακολουθούν τις σχολές. Κάποιος κάποιοι φταίνε. Κάτι πρέπει να αλλάξει με τους διαιτητές της Θεσσαλονίκης.

Στη μάθηση, στη στην εκπαίδευση, στην πρακτική στην παρακολούθηση.

Δεν επιρρίπτω ευθύνες ονομαστικά στους διοικούντες την διαιτησία, είτε λέγεται Σύνδεσμος, είτε λέγεται Ενωση, για να μην είμαι πάντα το κακό παιδί της παρέας, αλλά κανείς μα κανείς δεν μπορεί να ωραιοποιεί την ανυπαρξία, το μαύρο – άσπρο, κανείς δεν μπορεί να στρογγυλεύει τις γωνίες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Φταίμε όλοι μας.

 

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ.

Νίκος Φιλιππιάδης