Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023
Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έξω φρενών με τον διαιτητή Μισαηλίδη από τα Χανιά στο Κερατσίνη

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας που μόνο αμερόληπτη δεν τη λες. Δεν λέμε για τις ειρωνείες από το διαιτητικό τρίο, που εκνεύριζαν και τους πλέον ήρεμους, αλλά μιλάμε για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και συγκεκριμένα: Στο πρώτο ημίχρονο πέναλτι από παίκτη της αντιπάλου ομάδας, ο οποίος πέφτει μπρούμυτα πάνω στη μπάλα, την αγκαλιάζει, με το διαιτητή να κλείνει τα μάτια και στις διαμαρτυρίες μας να απαντά ειρωνικά “Να δούμε και κάποιον δικό σας να πέφτει με τα μούτρα και να μην στηρίζεται”, ενώ στη συνέχεια ανακάλυψε χέρι στήριξης σε αγκάλιασμα της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο σε γκολ της ομάδας μας ανακάλυψε επιθετικό φάουλ στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ ξεκάθαρα ο παίκτης συγκρούστηκε με συμπαίκτη του. Ενώ σε παρόμοια φάση μετά από σέντρα παίκτη μας και δεύτερο γκολ, ανακάλυψε οφσάιντ. Στις διαμαρτυρίες του πάγκου μας επικαλέστηκε απειρία.

Σημειωτέο, στη φάση του πέναλτι εναντίον μας, όταν ο βοηθός της πλευράς του ανέφερε ότι δεν υπήρξε παράβαση, παρουσία ποδοσφαιριστή μας του απάντησε “Εγώ το έδωσα”.

Είναι πραγματικά κρίμα ομάδες όπως η δική μας που προσπαθούν να στέκονται με αξιοπρέπεια με τα λίγα μέσα που διαθέτουν, να γίνονται στόχος διαιτητών “καμικάζι”.

Μέχρι ένα σημείο πιστεύουμε στο τυχαίο. Κι ελπίζουμε να μην επαναληφθεί».