Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Επιμένει στο “σκοτάδι” η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας!

Είναι πρωτοφανές αλλά όχι και καινούργιο το “αστείο” της επιτροπής της ΕΠΣ Μακεδονίας με τους ορισμούς των διαιτητών και των βοηθών τους στα τοπικά πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης.

Για όσους δεν γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια η Ένωση που  έφερε την εξυγίανση…. στα γήπεδα , αποφάσισε και πάλι να μην δίνει στην δημοσιότητα τα ονόματα των διαιτητών που σφυρίζουν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Βασικός ισχυρισμός των παραγόντων της ΕΠΣ Μακεδονίας είναι πως δεν θέλουν να επηρεάζονται οι διαιτητές πριν από τα παιχνίδια , με τα τηλέφωνα και τις πιέσεις από παράγοντες και ποδοσφαιριστές!

Βέβαια το πόσο  έχει πετύχει στο έργο της η Ένωση της Θεσσαλονίκης το έχουμε δει ΟΛΟΙ στην θητεία της στην ΕΠΟ τα προηγούμενα χρόνια!

Στην ουσία της υπόθεσης οι άνθρωποι της ΕΠΣ Μακεδονίας προφανώς και ζουν σε άλλες εποχές!

Εκείνες που μπορούσε ο καθένας να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του και να νομίζει πως το “μυστικό” το γνωρίζουν 2 και όχι 22…

Την ίδια ώρα οι περισσότερες (αν όχι όλες) οι Ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας αναρτούν στην επίσημη σελίδα τους τα ονόματα όσων ορίζονται να διευθύνουν τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων.

Σε  μια διαφορετική ανάγνωση αυτής της οπισθοδρομικής τακτικής της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ , κάποιος θα μπορούσε να θεωρήσει πως οι άνθρωποι της Θεσσαλονίκης δεν εμπιστεύονται τους διαιτητές τους!

Γιατί στην ουσία τους προσβάλλουν με τον χειρότερο τρόπο, καθώς δεν τους έχουν ικανούς να διαχειριστούν την οποιαδήποτε πίεση!

Το μυαλό βέβαια κάποιων μπορεί να πηγαίνει και  στα αυτονόητα συμπεράσματα….. , καθώς πολύ πιθανόν να λειτουργούν έτσι όπως θα σκέφτονταν οι ίδιοι!

Έλεος πια με αυτήν την μυστικοπάθεια σας. Με ανθρώπινες ψυχές έχετε να κάνετε και όχι με “λάφυρα” που πρέπει να τα έχετε κρυμμένα στο σκοτάδι. Στο κάτω κάτω σύμφωνα και με τα δικά σας προ απαιτούμενα   πρόκειται για μορφωμένους ανθρώπους με προοπτική να εξελιχθούν και να προβιβασθούν σε ανώτερες κατηγορίες.

Άρα δεν τους κρύβεις…

Τους εμφανίζεις και τους στηρίζεις!

Γιατί η εκπαίδευσή τους  σε αυτόν τον χώρο πρέπει να περιλαμβάνει και τον ίσιο δρόμο , αλλά και τις λακκούβες που πιθανόν θα περάσουν…

Εκ του αποτελέσματος βέβαια  η τακτική σας αυτή δεν έφερε αποτελέσματα , διότι η πόλη της Θεσσαλονίκης παραμένει “φτωχομάνα” στους πίνακες της ΚΕΔ , και για αυτό δεν φταίει κανένας διαιτητής αλλά εσείς οι παράγοντες που οδηγήσατε το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης στο αδιέξοδο!

 

Κ.Π.