Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023
SuperLeague ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επικίνδυνος ο Παπαδόπουλος στην Ριζούπολη εξόργισε και τον Μπένετ!

Μπορεί η ΑΕΚ να μην έδειξε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο όπως αυτό της πρεμιέρας και το τρίποντο στην Λαμία , αλλά κόντρα στον Βόλο δυστυχώς δοκίμασε για ακόμη μια φορά την πικρή γεύση της εχθρικής διαιτησίας του Γιάννη Παπαδόπουλου από την Θεσσαλονίκη!

Μια διαιτησία που για όσους μπόρεσαν να παρατηρήσουν τις αντιδράσεις του Στέφεν Μπένετ στις εξέδρες της Ριζούπολης κατάλαβαν πολλά!

Δίχως ίχνος σεβασμού απέναντι στην ΑΕΚ κατάφερε να εκνευρίσει τους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο και να δώσει χείρα βοηθείας στους φιλοξενούμενους που εκμεταλλεύτηκαν κάθε διαιτητικό δώρο.

Με επιστημονική…. φαντασία στα σφυρίγματά του ο Θεσσαλονικιός ρέφερι έδειξε για ποιόν λόγο η πόλη του ξέμεινε από διαιτητές στις ανώτερες κατηγορίες!

Έκοβε χωρίς λόγο τις επιθέσεις των γηπεδούχων και γίνονταν απλός θεατής των σκόπιμων διακοπών και θεατρινισμών από τους φιλοξενούμενους .

Έδειξε με πολύ απλά και λίγα λόγια ότι είχε στόχο και σκοπό πατώντας το χορτάρι της Ριζούπολης…

Λίγος, επικίνδυνος και ταυτόχρονα άξιος της μοίρας του!

Κάπως έτσι σύντομα θα δούμε εκ νέου ξένους διαιτητές στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Παπαδόπουλος απλά επιβεβαίωσε πως το φίδι και αν αλλάξει δέρμα , πάλι φίδι θα παραμείνει….

Να τον χαίρεται η Θεσσαλονίκη και η νέα ΚΕΔ .

Στείλτε τον στην ευχή της Παναγίας πριν είναι αργά και θρηνήσουμε θύματα στα γήπεδα, ή ας τον βάλει ο κύριος Σάββας Δημητριάδης να  σφυρίξει   κανένα μπαράζ όπως το Μακεδονικός Λητής – Κεραυνός Αγγελοχωρίου!

Γιαννάκη σε πήρανε χαμπάρι….