Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Διαιτητές από το “εξωτερικό” ….αλλά Κλάτενμπεργκ στην ΕΠΣ Πειραιά!

Σε μια άκρως περίεργη … κίνηση που αποτελεί και προσβολή για τους διαιτητές της ΕΠΣ Πειραιά προχώρησε η διοίκηση του Γιάννη Σπάθα ενόψει του σημερινού ντέρμπι… μεταξύ του Ατρομήτου Πειραιά και του ΑΟ Καραβά!

Συγκεκριμένα με κατ  επείγουσα επιστολή προς την Ανατολική Αττική ζήτησε με τον ερχομό της τρέχουσας εβδομάδας ορισμός διαιτητικής τριάδας για τον παραπάνω αγώνα!

Κίνηση που δημιούργησε τεράστιο θόρυβο για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην ένωση του Πειραιά.

Η ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής  προφανώς χωρίς να γνωρίζει ούτε λεπτομέρειες αλλά και παρασκήνια από το γειτονικό πρωτάθλημα ανταποκρίθηκε και έστειλε τρία θα τολμήσουμε “κοσμήματα” από το πάνω ράφι με εμπειρία  και πάνω από όλα ήθος εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων!

Ο Ανδρέας Βλάχος που σίγουρα στα χέρια της νέας ΚΕΔ ΕΠΟ βλέπει μόνον ανοδική πορεία στην επαγγελματική διαιτησία , μαζί με τον Χρήστο Γκούβα και τον Γιάννη Κουλοχέρη αποτελούν την σημερινή τριάδα στον αγώνα της ΕΠΣ Πειραιά ανάμεσα σε Ατρόμητο Πειραιά και ΑΟ Καραβά!

Όσο παράξενο και αν ακούγεται δεν παύει να αποτελεί ένα τραγελαφικό γεγονός που αν μη τι άλλο στέλνει αδιάβαστους τους διαιτητές του Πειραιά…!

Αλήθεια τι ακριβώς εξυπηρετεί μια τέτοια διαδικασία στην 5η μόλις αγωνιστική ;

Αυτή η μυστήρια από κάθε άποψη ενέργεια του Γιάννη Σπάθα οδηγεί σε διάφορες σκέψεις που θα μπορούσαν να χαλάσουν το κλίμα σε ένα αγώνα που μόνο ζωής και θανάτου δεν τον χαρακτηρίζεις , αλλά ουσιαστικά τον προκαλείς και τον δυναμιτίζεις…

Να σημειώσουμε  πως  στον Ατρόμητο Πειραιά προπονητής είναι ο γιός του Γιάννη Σπάθα,  Βασίλης Σπάθας!

Να ευχηθούμε πως ένα ανθρώπινο λάθος δεν σταθεί σημείο αντιπαράθεσης και ανακοινώσεων μετά το τέλος του αγώνα. Γιατί από τον Ανδρέα Βλάχο ΜΟΝΟ ανθρώπινα λάθη μπορούμε να δούμε.

 

ΥΓ Αλήθεια γιατί ενώ γνωρίζει εδώ και 4 ημέρες την τριάδα η ΕΠΣ Πειραιά δεν την ανάρτησε  στην επίσημη σελίδα της όπως έχει κάνει με τα άλλα παιχνίδια; Σε τι αποσκοπεί η “κουρτίνα” …..