Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
SuperLeague 2 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεν έφτανε η “κουκούλα”…. του Κουκούλα που σφύριζε μόνο Μακεδονικό!

Τραγικός ήταν όπως μας ενημέρωσαν από την Θεσσαλονίκη ο χθεσινός διαιτητής του αγώνα Μακεδονικού – Απόλλων Πόντου Παναγιώτης Κουκούλας από τον σύνδεσμο της Λέσβου!

Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την υπόθεση σωτηρίας ο γιός του γνωστού και μη εξαιρετέου πρώην διαιτητή κατάφερε να σηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στους φιλοξενούμενους με τα σφυρίγματά του.

Οι Καλαμαριώτες βγήκαν έξω από τα ρούχα τους πάντα σύμφωνα με πληροφορίες , καθώς ο ρέφερι από την Λέσβο έβλεπε μόνο τις πράσινες φανέλες και με κάθε τρόπο έδινε με πονηρά σφυρίγματα την δυνατότητα στους γηπεδούχους να στήνουν την μπάλα έξω από την περιοχή του Πίτκα.

Οι αντιδράσεις της ομάδος του Απόλλωνα έγιναν ακόμη πιο έντονες στην ανάπαυλα του Α ημιχρόνου , καθώς όλοι καταλάβαιναν πως ο συγκεκριμένος διαιτητής πήγε για άλλους λόγους στην Ευκαρπία!

Το χειρότερο όλων είναι πως παρά το θετικό αποτέλεσμα των φιλοξενουμένων , και μετά το τελευταίο σφύριγμα του κ. Κουκούλα υπήρχαν και πάλι αντιδράσεις!

Φυσικά εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως στην τραγική και πολύ πονηρή διαιτησία του ο κ. Κουκούλας είχε την αμέριστη συμπαράσταση του Α βοηθού κ.Νικολαίδη ο οποίος νόμιζε πως έπαιζε μόνο  ο Μακεδονικός στον αγώνα , και ο τέταρτος Βεροιώτης….. κ. Μελτζανίδης που κάθονταν σαν το άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου βαλσαμωμένος…., όταν έπρεπε να ενημερώσει τον διαιτητή στην ενδοεπικοινωνία για φάσεις υπέρ του Απόλλωνα!

Κύριε Μάνταλε συγχαρητήρια για τα νέα φρούτα, να μην ξεχάσετε το καλοκαίρι να τους ανταμείψετε με προαγωγή…..

ΥΓ Προφανώς ήταν πολύ τυχεροί οι Πόντιοι που με τέτοιο “έργο” κατάφεραν τσαμπουκαλίδικα να πάρουν το τρίποντο της ζωής τους!