Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Απίστευτο Ι Πρόταση Σπάθα να βραβεύσει την Ελένη Λαμπαδαρίου!

Απίστευτο  και όμως Ελληνικό και πάνω από όλα αυθεντικό γεγονός αποτελεί η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας και προκάλεσε έντονες συζητήσεις στα ποδοσφαιρικά και διαιτητικά στέκια!

Συγκεκριμένα όπως έχει αποκαλυφθεί 4 μόλις ημέρες πριν την ολομέτωπη επίθεση σεξιστική επίθεση του προέδρου της ΕΠΣ Πειραιά κ.Γιάννη Σπάθα στο πρόσωπο του μέλους της ΚΕΔ κ. Ελένη Λαμπαδαρίου , ο ίδιος ο κ. Σπάθας , ναι καλά διαβάζεται , έκανε τηλεφωνικά πρόταση την γυναίκα που διαφήμισε το ποδόσφαιρο του Πειραιά , να την βραβεύσει !

Σας το ξανα τονίζουμε πως δεν είναι κάποιο κακόγουστο αστείο αλλά ένα αληθινό γεγονός!

Και αφού η επιστήμη σηκώσει ψηλά τα χέρια και δεν μπορεί να ερμηνεύσει αυτήν την “κωλοτούμπα”  του mister “Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε παρέα με τους άγαμους θύτες…..”, αφήνουμε στην κρίση ΟΛΩΝ των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων να σκεφτούν τι εννοούσε ο ποιητής και πριν και μετά!

Τι όνειρο είδε δηλαδή ο κυρ Γιάννης και γύρισε από την μια ημέρα στην άλλη το τροπάριο , εξαπολύοντας τόσο χυδαία και άνανδρη επίθεση σε μια γυναίκα χωρίς να σεβαστεί πως και έχει προσφέρει στην διαιτησία και πως συνεχίζει να δουλεύει ακατάπαυστα για την πρόοδο του χώρου.

Για την ιστορία η πρόταση της τιμητικής πλακέτας που θα δίδονταν στην κ. Λαμπαδαρίου είχε ημερομηνία 12-9-2022 , ημέρα που θα πραγματοποιηθούν    οι κληρώσεις κυπέλλου και πρωταθλημάτων Α – Β και Γ κατηγορίας.