Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023
SuperLeague 2 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Απίστευτη απόφαση Μελτζανίδη πήρε πίσω με καθυστέρηση γκολ το οποίο αρχικά κατακύρωσε !

Φωνές και μάλιστα έντονες έχουμε από τον Ηρακλή μετά τον αγώνα με την Αριδαία και μάλλον όχι άδικα.

Αιτία η απόφαση του διαιτητή του αγώνα κ. Μελτζανίδη ο οποίος ενώ αρχικά κατακύρωσε γκολ υπέρ του Γηραιού σε συνεργασία με τον πρώτο βοηθό επόπτη, αργότερα για άγνωστους ακόμη λόγους το ακύρωσε μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλου του πάγκου του Ηρακλή και φυσικά των φιλάθλων που βρέθηκα στο γήπεδο!

 

Η ανακοίνωση του Ηρακλή

Την Κυριακή γίναμε μάρτυρες μια απόφασης που άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης με τον Αλμωπό Αριδαίας. Αδυνατούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο, το γκολ που κατακυρώθηκε για την ομάδα μας στην συνέχεια ακυρώθηκε μετά από αρκετή ώρα. Κάποια στιγμή νομίζαμε ότι γίνονταν έλεγχος από το VAR που φυσικά δεν υπήρχε.

Ο Ηρακλής πετυχαίνει γκολ, με τον πρώτο βοηθό να κατευθύνεται στην σέντρα. Στην συνέχεια ο διαιτητής πηγαίνει στον βοηθό και όπως φαίνεται και από το βίντεο δείχνουν «σέντρα» κατακυρώνοντας το γκολ και αμφότεροι οδεύουν προς αυτή την κατεύθυνση. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων μπλοκάρουν τον βοηθό και διαμαρτύρονται για την κατακύρωση του τέρματος με τους παίκτες του Ηρακλή να πανηγυρίζουν. Ξαφνικά ο διαιτητής επιστρέφει στον βοηθό και ταυτόχρονα υπάρχει και η παρουσία του τέταρτου διαιτητή. Ως δια μαγείας το γκολ μετατρέπεται σε άουτ και ουδείς κατάλαβε το λόγο.

Ως ΠΑΕ έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία και κατανοούμε το ανθρώπινό λάθος. Αποφάσεις όμως που έρχονται κατόπιν «δεύτερης σκέψης» και αυτούς που δεν είναι αρμόδιοι να κρίνουν την φάση, μας προκαλεί ερωτηματικά. Δεν καυτηριάζουμε μια διαιτησία για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά μένουμε στην ουσία και βάσει του βίντεο μεταφέρουμε όσα διαδραματίστηκαν στους αρμόδιους φορείς. Ουδείς μπορεί να παίζει με τον κόπο των ποδοσφαιριστών μας και την ιστορία της ομάδας.

Δείτε τη φάση: