Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
SuperLeague VAR-ΑΤΕ ΤΟΥΣ

Αλητεία από τον VARίστα Γιουγκ σε βάρος της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη!

Δεν χρειάζεται να βγάλει κάποιος το πανεπιστήμιο για να διακρίνει εάν κάποιος διαιτητής … έχει την πρόθεση να αδικήσει μια ομάδα ή αντίστροφα να ευνοήσει κάποια άλλη…

Στην προκειμένη περίπτωση στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι στο Γ. Καραισκάκης τόσο διαιτητής του αγώνα Σουηδός Νάιμπεργκ , όσο και ο βοηθός του…. στο VAR Γιουγκ κατάφεραν να αλλοιώσουν το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής , στερώντας από την ΑΕΚ την ευκαιρία να πάρει ένα  σπουδαίο τρίποντο, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Και  δεν θα σταθούμε στο τι ακριβώς  έγινε καθώς ολόκληρη η Ελλάδα είδε !

Ο μουγκός μίλησε και ο τυφλός είδε…

Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να καταγράψουμε το τι ΔΕΝ έγινε…!

Αρχικά ο Σουηδός ρέφερι αρνήθηκε με τον πιο προκλητικό τρόπο να αποβάλλει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Εμβιλά που κόντεψε να κόψει τον κεφάλι του Φαν Βέερτ!

Δεύτερον αρνήθηκε επιδεικτικά να δει πως η τελευταία φάση στον Μάνταλο είναι ο ορισμός της παράβασης από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Πασχαλάκη , στερώντας και πάλι από την ΑΕΚ την δυνατότητα να εκτελέσει από τα 11 μέτρα!

Το λες και αλλεργία με το 11…

Και τους άφησε να συνεχίσουν τους γηπεδούχους με 11 , αλλά και αρνήθηκε να στήσει την μπάλα στα 11 μέτρα σε βάρος του Ολυμπιακού.

Άποψη της στήλης είναι πως εκτός από τον πολύ “λίγο” για το συγκεκριμένο παιχνίδι Σουηδό διαιτητή  , τον κομβικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος είχε ο VARίστας Σλοβένος Γιουγκ , που μάλλον ήρθε διαβασμένος για το τι ακριβώς έπρεπε να κάνει ….

Κανονική Αλητεία!