Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023
Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξη όταν μιλάς για τον Πουλόπουλο να πλένεις πρώτα το στόμα σου

Επίθεση κατά ριπάς και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο έκανε ο γνωστός πλέον όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη Αλέξης Κούγιας, μετά τον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδος του μέσα στο Άργος και την ήττα από τον πολύ καλό Παναργειακό με 1-0.

Μια επίθεση που θα έλεγε κανείς πως είχε σχεδιαστεί , καθώς μόλις από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης η ομάδα της Κορίνθου άρχισε να βγάζει ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας!

Λες και οι διαιτητές δεν είχαν άλλη δουλειά και θα είχαν το νου τους μη τους κάνει ντα όχι μόνο ο Κούγιας αλλά ο κάθε παραγοντίσκος και η κάθε ομάδα που ξεκατινιάζεται στα social…

Ο Πειραιώτης διαιτητής Θοδωρής Πουλόπουλος αποτελεί μια από τις καλύτερες σφυρίχτρες όχι μόνο στον Πειραιά , αλλά σε ολόκληρη την Ελληνική διαιτησία! Παιδί με ήθος και τρομερές ικανότητες δυστυχώς δεν του δόθηκαν μέχρι στιγμής οι ευκαιρίες να ανέβει ένα ακόμη σκαλοπάτι , ίσως το πιο σημαντικό.

Ωστόσο σχεδόν όλες οι ομάδες της SL2 όπου αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια ανεβάζοντας μάλιστα και συγχαρητήριες ανακοινώσεις μετά το πέρας των αγώνων τους.

Ο κ.Κούγιας προφανώς με την δική του αντίληψη βλέπει το ποδόσφαιρο από ένα δικό του ξεχωριστό πρίσμα , βάζοντας απέναντι κάθε ένα που κατά την γνώμη του δεν του κάνει την δουλειά!

Η χυδαία επίθεση κατά του κ.Πουλόπουλου δείχνει πως ο Αλέξιος δεν σέβεται καν την δική του ιδιότητα ως νομικός και παριστάνοντας τον Βασιλικότερο του Βασιλέως , προσπαθεί να επιβληθεί και να περάσει τα δικά του θέλω στο ποδόσφαιρο!

Όμως δεν θα του περάσει διότι το ποδόσφαιρο έχει τους δικού του κανόνες. Αυτούς που τον απέβαλαν από την μεγάλη και ιστορική ΑΕΛ! Αυτούς που του έκλεισαν την πόρτα στην Νίκαια και τον Ιωνικό!

Αυτούς τους κανόνες που δεν λέει ο ίδιος να σεβαστεί και να υιοθετήσει, και τον απομακρύνουν καθημερινά από το υγιές ποδόσφαιρο.

Αλέξιε έχεις μπερδέψει τον ρόλο σου και δυστυχώς για μια ακόμη φορά εκτέθηκες δημόσια ,κάνοντας μια άνανδρη επίθεση σε κάποιον διαιτητή που και τίμιος είναι και δεν έχει δώσει ΠΟΤΕ δικαίωμα, ούτε σε τοπικό πρωτάθλημα ,ούτε σε επαγγελματικό!

Γι αυτό λοιπόν όταν μιλάς για αυτό το παλικάρι πρώτα να πλένεις το στόμα σου και μετά μπορείς να λες ότι σου κατεβάσει ο εγκέφαλος.

Σ.Τ.